Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Josefin - 22 februari 2012 16:25

Det som jag skrev i mitt förra inlägg, så var jag hos min jobb coach. Min jobbcoach verkar vara en bra människa.

Jag tror absolut att det kommer ge mig någonting. Jag tror att det kommer lösa sig, absolut.


Jag har kommit på flera saker som jag kan skulle kunna tänka mig att plugga till eller jobba som:


Djur(med djur), florist,Cafébiträde & Butiksbiträde 

Jag har ju lite planer ju. Så det är ju en bra bit på vägen eller hur?


Jag tog en promenad hem efter jobbcoachen, det var skönt =)!

Av Josefin - 22 februari 2012 00:05

Hur länge kommer jag vara arbetslös den här gången?  Säkert i evigheter, känns det som.

Jag är ganska trött på att gå hem hela tiden. Tröttnat på tv.n Jag skulle vilja läsa böcker o göra saker, men jag känner mig jätte stressad. Vilket ni kanske inte förstår varför? "Du kan ju koppla av. Du berhöver aldrig tänka på att gå upp om dagarna och du kan ju göra vad du vill nu ju." tänker ni.

Jo jo jo kanske det. Men jag har ju inte direkt valt detta. Jag har haft tur i oturen.

Jag känner mig stressad om något och jag tycker det är jobbigt att gå upp om morgorna för att ja bli påmind varje dag, att jag måste söka jobb. Min självkänsla och mitt självförtroende är i botten. Jag tänker alldelse för mycket(som vanlig). Så alla jobb man söker känns så begränsat. Känns som man inte kan söka något för att man ska ha enormt med erfarenheter och bil. Det gör mig ännu mera stressad, för att jag inte har körkort och det känns som jag inte kan någonting. Jag kan ju inte skaffa körkort eftersom jag inte har jobb och inte har pengar till det. Jag har ju inte direkt haft rika föräldrar som kan ge mig körkort som vissa andra. Det är sånt som jag får spara ihop själv, så har det alltid varit med allt. Vilket det är bra på något sätt. För det är ju verkligheten eller hur?


Idag ska jag på jobb coach....vi får väl se hur det går.... se om jag får jobb genom det, vilket jag är väldigt tveksam över.


Usch vad jag låter bitter hela tiden. Men jag har alltid varit en sån person som är alltid negativ och bara ser problem. Men jag försöker att tänka postivt, men det är svårt kan jag lova. Att bryta ett mönster som jag har haft i många år. Så det lär väl ta lika många år på det med.


Jag ska ju söka utbildningar fram till hösten.

Det blir att söka undersköterska(känns tveksamt), massageterapute, engelska och matte. Eftersom tandsköterska utbildning kan jag inte söka förrän till våran 2013 XD. Tråkigt nog. Jag vill hitta något med som man kan plugga så att man kan jobba med djur iframtiden. För det skulle jag själv må bra över och det skulle vara ett bra jobb för mig tror jag.


Jag har bestämt efter jag har varit hos jobbcoachen, ska jag ta en promenad hem i ett lugnt tempo. Det lugnar nog min själ lite grann =)!

Ovido - Quiz & Flashcards